Acasa > Cursuri

> Formular de inscriere de trimis prin FAX

> Conceptul HACCP
> ISO 22000 – Sistem de Management pentru siguranta alimentelor
> IFS-Standardul sigurantei alimentelor al asociatiilor de comert germane si franceze
> Notiuni fundamentale de igiena conform Ordinului 568/2004, al Ministerului
Sanatatii

> SR EN ISO 13485 - Standardul managementului calitatii pentru dispozitive medicale
> SR EN ISO 14971 - Aplicarea riscului la dispozitivele medicale
> IATF 16949 – Sisteme de management al Calitatii pentru industria automotive.
> APQP manual – Planificarea in avans a calitatii produsului. Planul de control
> PPAP manual – Procesul de aprobare a fabricatiei de componente
> FMEA – Analiza modului de defectare, a efectului si a cauzei
> MSA manual – Analiza sistemului de masurare
> SPC manual – Controlul static al proceselor
> Instrumente de imbunatatire continua a calitatii:
> 5S Organizarea locului de munca,
> VDA 6.3 Audit de proces,
> VDA 6.5 Audit de produs,
> 8D Tehnici de tratare si inchidere de reclamatii,
> 5WHY (de ce?) Instrument de analiza a cauzei radacina.
> Tehnici de audit vs cerinte IATF 16949
> Examen pentru auditor intern IATF 16949
> IRIS - Standardul Sistemului de management al calitatii pentru Industria Feroviara.
> Seria EN/ AS/ JISQ 9100 Managementul Calitatii in Industria Aerospatiala
> ISO 9001 – Sistem de Management al Calitatii
> ISO 14001 – Sistem de Management de Mediu
> BS OHSAS 18001 – Managementul Securitatii si Sanatatii in Munca
> ISO/ IEC 27001 – Sistemul Managementului Securitatii Informatiilor
> Management de Timp
> Management de Proiect
> Managementul Riscului
> SA 8000 Standardul International pentru Responsabilitate Sociala
> Pregatirea in vederea obtinerii ECDL – nivel de baza.
> Dezvoltare durabila si Dezvoltarea afacerii
> ISO 50001 Managementul energiei
BCM Business Continuity Management (Managementul Continuitatii Afacerii)
> Tehnici de Audit
> Examen de Auditor Intern