IFS (International Food Standard) - Standardul sigurantei alimentelor al asociatiilor de comert germane si franceze.

>Cui se adreseaza?

IFS
se adreseaza tuturor persoanelor dintr-o organizatie cu profil alimentar.

sus

>Domeniu de aplicare

Cursul se adreseaza producatorilor si distribuitorilor din industria alimentara in scopul prevenirii, eliminarii sau reducerii la niveluri acceptabile a riscurilor care ar afecta siguranta alimentelor.
Recomandat in special pentru producatorii furnizori de marci proprii pentru posibilitatea de a raspunde la intrebarea:
"este un furnizor de marca proprie capabil sa furnizeze produse sigure in conformitate cu specificatiile si in concordanta cu cerintele legislative?".

sus

>Programa

>> Auditarea furnizorilor in contextul european;
>> Cerintele IFS si delimitarea domeniilor IFS;
>> Catalog de cerinte pentru intreprinderi;
>> HACCP, GHP si GMP;
>> Legislatie nationala si europeana;
>> Etapele implementarii;
>> Beneficiile unei astfel de implementari (instruirea angajatilor si imbunatatirea continua);
>> Auditare IFS;
>> Elemente comparative intre standardele ISO 9001, ISO 22000 BRC, etc.

sus

>Durata cursului:
      modul simplu: 1 zi
      modul combinat cu HACCP si ISO 22000: 2 zile

sus

>Lector: auditor EOQ, DQS, IFS, HACCP

sus

>Modul de lucru: discutii, lucru pe grupe, etc.

sus

>Pret: 80 € +TVA / zi / participant

sus